събота, декември 01, 2007

Любовта е...

"Една стара китайска поговорка гласи "Добрият секс лекува сто болести".Съвременната медицина напълно доказва това твърдение.И го подкрепя с още факти:
1.Пълноценния интимен контакт е най-доброто и здравословно средство за релаксация след изпълнения с отговорности и стрес ден;
2.Едва ли има по-мощен и естествен стимулант от секса-моментите на чувствена наслада и близост с любимия човек зареждат с енергия,увереност и добро самочувствие;
3.Еротичната възбуда и удовлетвореност са уникална възможност за постигане на психично равновесие,физически тонус и хармония в интимните отношения.Те гарантитат не само здраве и дълголетие,но и по-високо качество на живот.
Според научните изследвания хората с пълноцении интимни отношения живеят с 10-15 години по-дълго,като през това време боледуват по-рядко и постигат повече в професионалните си изяви."
/ Р.Бостанджиев,сп."Мениджър"/

Въпроса е: Що е пълноценен интимен контакт?

По мое мнение това се постига при един пълноценен ДУХОВЕН контакт.
Понякога се бърка с емоционалността.Вярно е,понякога с някой, "трептенията" на емоционалностите ни съвпадат и се получа резонанс,един изблик.И...."Дошла е любовта" /мислим си /.
Ама не.
Защото след няколко акта,след не-дълго време, емоцията пада на нормално ниво и установяваме,че между нас - няма НИЩО. Има една стабилна и непоклатима СКУКА, липсваща само по време на полов акт.И колкото и дълго,и енергично и т.н.. да правим секса скуката идва отново.
Защото няма духовния контакт,няма невербалната общност....

Няма коментари: